Beeldschermresolutie

De breedte en hoogte van een beeldscherm wordt gemeten in pixels. Bij een hogere beeldschermresolutie worden de objecten op het scherm kleiner weergegeven en daardoor past er meer op het scherm. De meeste beeldschermen (circa 90%) staan ingesteld op een resolutie van 1024 bij 768 pixels, of nog hoger.

Deze website kunt u het beste bekijken bij een beeldschermresolutie van 1024x768 of hoger. Bij een lagere resolutie kan er tekst door of onder de afbeeldingen gaan lopen en daardoor onleesbaar worden.


Klik hier als u wilt weten wat nu uw beeldschermresolutie is.


Om bij uw computer de beeldschermresolutie te wijzigen doet u het volgende: 1. Klik op Start (links onder op uw scherm).

2. Selecteer Instellingen.

3 Selecteer Configuratiescherm.

4 Selecteer Beeldscherm.

5.Klik op het tabblad Instellingen. U ziet daar u een schuifregelaar voor de beeldshermresolutie.6. Verschuif met de muis de schuifregelaar om de resolutie te wijzigen. Als u de resolutie op 1024 bij 768 pixels hebt gezet klikt u op OK. Het beeldscherm kan een paar tellen "op zwart" gaan wanneer de verandering wordt doorgevoerd.

7. Wanneer de schermresolutie is gewijzigd, hebt u vijftien seconden de tijd om de wijziging te bevestigen. Klik op "Ja" om de wijziging te bevestigen. Als u de oorspronkelijke instelling wilt herstellen, klikt u op "Nee" of doet u niets.

Dit spel in ontworpen voor Internet Explorer...
GangCity werkt in theorie wel op Firefox, maar voor het beste reslutaat kun je het best Internet Explorer gebruiken!