Aan de Ouders

U, als ouder, zal zich best is afvragen wat GangCity.nl precies inhoudt. Er zullen vast vele vragen zijn, wij proberen hier zo goed mogelijk te antwoorden. Heeft u misschien andere vragen? Dan kunt u deze vragen d.m.v. het contactformulier.
Wat doet/kan mijn zoon/dochter met GangCity.nl?
Uw zoon/dochter is een speler in het spel, het doel van het spel is om 1e te worden van alle spelers. Dit door middel van het rijk worden, medespelers "vermoorden" en andere aspecten in het spel. Ook is het de bedoeling om bevriend te raken met andere waardoor er een groep (famillie in het spel) ontstaat die elkaar beschermt.
Ho, medespelers "vermoorden", wat wordt daar bedoeld?
Dit is uiteraard fictief bedoeld. In het spel is uw zoon/dochter een "gangster", daarbij moet hij betere spelers uitschakelen om zo boven aan te komen.
Kost GangCity.nl geld?
GangCity.nl is volledig gratis zijn. Uw zoon/dochter heeft wel de mogelijkheid om donateur te worden. Hierdoor beschikt uw zoon/dochter over extra, optionele, functie's. Dit kan via de telefoon, sms, iDeal en Wallie. Wij hebben geen maximum ingesteld. Uw zoon/dochter kan dus onbeperkt kunnen doneren.
Ik wil mijn kind verbieden om GangCity.nl te spelen.
Op het allereerste gezicht zullen wij dit ontzettend jammer vinden. Maar wij kunnen hier helaas niks aan doen. Er is een mogelijkheid om uw IP (computer) te bannen. Maar dit wordt alleen op zeer hoge uitzondering gedaan, omdat het eigelijk niet de bedoeling is.